Header image  


 
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
Konsep UnixCARDS Online

Setiap pasangan pengantin akan diberikan sebuah laman web walimatul urus untuk urusan jemputan ke majlis perkahwinan masing-masing. Para pelanggan akan dapat sebuah laman web perkahwinan saiz A4 contoh http://azi&saidi.unicard.com. Di dalam laman web tersebut boleh diletakkan gambar pasangan pengantin dan juga ibu bapa masing-masing. Kata-kata aluan daripada kedua mempelai boleh dimasukkan dalam laman web tersebut.

Percuma
Percuma kad jemputan dalam format PDF yang boleh di download di mana-mana sahaja contoh di rumah, pejabat & cybercafe. Data tersebut mengandungi maklumat yang sama seperti kad kahwin biasa dan ianya terdapat dalam versi pengantin lelaki dan perempuan (lihat contoh). Juga dilampirkan pelan lokasi ke majlis perkahwinan.

Rekabentuk
Rekabentuk bagi kad kahwin online adalah yang terkini dan menarik mengikut resolusi komputer serta gambar animasi. Bagi memudahkan cetakan secara manual pula, rekabentuk adalah berkonsepkan MUDAH-CETAK addalah dalam format PDF boleh dicetak melalui printer di rumah, pejabat, cyber cafe dan di mana sahaja. Data PDF tersebut boleh juga digunakan bagi tujuan cetakan sebenar kad perkahwinan sama ada secara Photostat. Cetak dengan menggunakan Laser Printer untuk imej yang lebih kemas ke atas kertas saiz A4 putih kemudiannya hantar ke mana sahaja kedai photostat, pilih lah apa sahaja kertas warna saiz A4 dan cetak dalam kuantiti yang anda perlukan.

Keistimewaan Pakej UnixCARDS Online

  • Mudah akses di mana sahaja.
  • Kos PALING MINIMUM & TERMURAH selain teknik jemputan terkini pada zaman milenium ini.
  • Mencipta kelainan dalam memeriahkan majlis perkahwinan anda dan maklumat tentang perkahwinan anda boleh di lihat oleh rakan-rakan, sedara-mara tak kira di mana jua mereka berada (laman web beroperasi 24 jam).
  • Anda boleh menjimatkan kos STEM untuk penghantaran.
  • Hanya SMS atau EMAIL laman web tersebut, rakan anda atau sedara mara anda akan dapat maklumat serta mencetak kad kawhin anda.
 
   © Copyright 2008 Unix Workshop All Rights Reserved.